FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Monday, September 21, 2009

Hari yang memenatkan...

Dear Bloggers..
Penat lagi hari ni.. tak terucap penatnye.. bukan pasal kemas rumah ok. Tapi penat berjalan2 beraya dari rumah ke rumah.. hari ni balik kampung di Ayer Putih, Serdang, Kedah. My goodness.. semua sedara sebelah Abah balik raya kat kampung tahun ni.. kalau ter'miss' satu rumah.. konfirm la dorg merajuk kan.. Tambahan pula, nak langsung majlis nikah aku Sabtu depan. Jadi, setiap rumah yang kitorg singgah tu kena la lama sikit.. Nak cerita satu persatu secara terperinci ape yang kitorg dah plan masa nikah tu nanti..hii!! Lepas selesai je round semua rumah.. kitorg bertolak balik Alor Setar around 7pm.. hurmm agak lama jgk perjalanan tu..lebih kurang 1 jam 45 minit dari Bandar Bahru ke Alor Setar Selatan..haish! letih takleh bayang la kan..huhu..
Balik je dapat phone call dari tunang.. maklumkan yang parents and adik2 dia nak datang esok..Aiyak! penat lg la.. ingatkan cuti ni boleh la relax2.. Sekali penat tak hilang2 jugak. Dahla masuk keje khamis ni ade bicara.. damn! Puasnye aku advice dorg untuk tak datang since the nikah is just around the corner.. dorg still insist nak datang jugak. jadi terpakse la terima kedatangan dorg dengan hati yang terbuka kan? takkan nak buat muka masam lak kan.. tak manis lah n tak elok jugak la kan..huhu.. dhla bakal jadi family aku jugak nti.. hurmm..
Pastu.. borak2 lagi dengan tunang sampai naik bosan dah takde modal nak cakap ape.. Last2, decided to online FB.. usha2 2-3 orang kwn sejawat.. check out sorority life (best!!) .. agak2 bosan balik.. terus off FB.. malas nak layan sgt.. since kebelakangan ni banyak sangat perkara yang tak diingini berlaku kan.. So, mengikut kata tok,mama n makteh.. no need to blow up a fight kan.. buang masa je.. ape yang terdengar tu.. masuk telinga kanan keluar telinga kiri.. so, aku pun membuat keputusan untuk tak amik peduli pasal dorg la kan.. hikhik! malas seh! Aiseh..alangkah indahnya.. kiranya aku dapat men'print' keratan 'komen2 tersebut' dan seterusnya membuat tindakan lanjut dengan membuat laporan polis di bawah akta defamation..perghh!! best gitu u..!! this is really happening in my life.. huhu.. But.. taknak la besarkan citer kan.. so better for me to just relax myself .. and keluarkan kenyataan "DO I LOOK LIKE I CAR BOUT YOU?? HELL NO.. I DONT GIVE A DAMN.." ahaks!!
So.. Mungkinkah salah seorang dari pembaca blog ini adalah orang itu?? What u give.. u'll get back.. not now.. but SOMEDAY..
Wahhh.. Ini serius.. Kalau aku print ni.. Im about to blow up la kan.. OCPD?? CPO?? KTD??(KTD pun termasuk ke?) CM?? LA?? no phone dlm tgn la beb! (riak tak hingat!!) have to babe.. huhu.. nak hidup.. keskes!~
Lupekan riakkan aku ini ~~ malas nak bertekak dengan orang bodoh umur 33 tahun yang dok kt kawasan penagih dadah ni.. so, better go on with my life la kan.. and bloggers, sine its late nite oredi.. im shutting down my netbook.. Gudnite all!
xoxo,
Absolute Biel

1 comment:

suehaz4429 said...

owh..org serdang..slalu jerk sy lalu kat serdang nk g perak..ada jgk sedara kawen ngan org air puteh tu...umah dia kat masjid lubuk buntar..hehe