FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Wednesday, February 18, 2009

Pelik..Pelik..Pelik..

Terfikir..
kenapa seperti semua orang bercakap2 tentang aku?
Seperti dunia memandang aku..

Cacatkah??
Kat mana?
Mungkin perasaan aku kot..

Entahlah..
Semenjak mendapat berita yg tak dijangka ini..
Sejak mendapat amaran dr seseorang ni..
Erm..

Mungkin kah lidah aku yang terlebih berkata-kata?
Itu cuma sekadar rayuan..
atau mungkin kenyataan..

Campaklah aku..
Ke mana saja pun..
Aku Pasrah..

Tapi yang aku pasti
Tiada siapa pun yang harus aku percaya ketika ini..

4 comments:

Namaku Min said...

lala.ini sekadar nasihat. kadang2 kite buat something yg kita rasa betul tapi salah bg org lain.. there are also situation yang kita rase kite buat benda yg kecik, simple, biase tapi sebenarnye tanpe sedar kite dh lukakan ramai pihak. thats life. kite takkan nampak silap kita.. penilaian dilakukan oleh org lain yg lihat tingkah laku kita...i did that...buat something yg k.min rase betul..but its actually a big mistake.. but we learn frm it.. move on.. change what we shud.. evryone cn do that.. i can.. u can..

NABILA said...

Thanx kak min..
i knw its a mistake..
to is it fair to me yg tak berkesempatan nak buat ape2 pun..
unlike u.. at least u smpat fight 4 urself..
sy sedih..ble fikir psl TO tu..
im the one who really2 needs kl or Selangor or putrajaya..
tp org ln yg dpt..
those yg xde alasan..
yg cm skadar nk dkt dgn BF..
ntah lah..
maybe bg org ats sn..
its ok 4 me to berulang2 after i get married from kl to melaka..
but its not tht easy..
n yg paling sy sedih..ble org yg dpt tmpt kt are kl or s'gor tu sendiri yg dtg n mrh2 pd sy atas tindakan sy tu..
i knw im not that 'berpengaruh'..
but at least dia kn fhm gak..
situasi dia pn mcm sy..
cuma dia diberi peluang..tp saya tak diberi peluang..

Namaku Min said...

sabar kay.. doa banyak2.. mesti ade hikmah.. n i'm not happy with my place pun.. PD? hm.. i cried in the office.. but..this is life lala.. sabar n please lain kali.. bertindak dgn bijak k.

NABILA said...

okay..
thnx kak min..
slalu byk bg nasihat..
hope lps ni pun..even kita dh jauh..
still bg semangat antara 1 sm lain..