FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Thursday, October 15, 2009

Hari Ke-13

Salam semua....
Hari ni masuk hari ke-13 kami sah menjadi suami isteri... Tak banyak benda berlaku... Cuma yang pasti kami masih berjauhan... Suami di KL, saya di Melaka...
Hari ni hari Jumaat... Ade la mood sikit untuk post entry nih.. hehe... petang nanti lepas waktu kerja saya akan terus shoot balik ke KL... Suami akan ambil saya di Subang sbbnya saya balik KL dengan Jaja... Jadi drive kete Jaja dan sampai di Subang, suami dah sedia menunggu... Thanks to Jaja dearie.. Tak terbalas budi kamu...
Hari ni kerja pun tak banyak.. IP dah saya minit dan sedia untuk direkod keluar... Cuma ada certain2 IP yang perlukan banyak masa untuk saya teliti.. Bukan malas, cuma takut tersalah baca / buat keputusan... Hurm... Macam ni la susah kerja saya.. Saya perlu pastikan keadilan diberikan kepada semua pihak... Kadang2 ada doubt juga dengan keputusan yang saya buat ni.. Tapi setiap kali macam tu, saya pasti tak lupa untuk bincang dengan ketua saya mahupun dengan rakan sekerja.. Mereka yang banyak membantu...
Hurm... saya pun tak tahu tulis ape sangat.. Cuma jari2 saya ni ngidam nak menaip entry pada hari ni..
Oh ya.. Lagi satu saya ingatkan pada pembaca... Kalau rasa geli dengan luahkan / cerita hidup saya ni.. please...please...please jangan baca blog saya ni... Bukan apa, saya tulis berdasarkan apa yang saya nak tulis... dan selagi saya tak mengganggu hidup orang lain, selagi itu tiada apa-apa yang perlu di perkatakan..btol kan?
Saya agak terkejut [saya tak terkilan pun...] kerana ada orang yang membaca blog ini dan terus gunakan bahasa yang pada saya agak kurang ajar / sensitif... Siapa kamu untuk menghakimi hidup rumah tangga saya? Hanya saya mengenali suami saya... Dan begitu juga sebaliknya... Dan bukannya KAMU yang sentiasa tak puas hati dengan hidup orang lain...
Tapi tidak mengapa... Mungkin kamu belum lagi mengecap bahagia... Jadi saya maafkan... Cuma pesan saya, jangan baca lagi blog saya selepas ini...
OK..saya rasa itu saja yang saya ingin tulis dan luahkan pada entry kali ini... till then, bye!
xoxo,
Absolute Biel

4 comments:

nobody said...

juz being funny coz too early u talk about happiness..neway..happy honeymoon...i kawin nanti i bahgia kut.hope to get a gud wife.can feel like wut u feel..heee

ABSOLUTE BIEL said...

anyone can talk bout happiness..everyone in this world deserves to be happy...
jd tlg jgn persoalkan kebahagiaan org lain.. mungkin cara saya lain..
cara awak lain...

ABSOLUTE BIEL said...

well3... one more thing..
bile pulak la saya cakap saya nak pergi hooneymoon ni???
haha.. STALKER!!!!

nobody said...

honeymoon doesn't mean going anywhere my dear...if u juz getting married, @ home pun we call honeymoon....aiyakkk...u don't understand english aaa..