FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Sunday, October 11, 2009

1 minggu sudah berlalu...

Salam semua...
Dah lama saya tak update blog ini.. rasanya sudah hampir 1 minggu saya biarkan blog ini bersawang.. heee..
Maaflah.. bukanlah saya dah hilang mood untuk ber'blogging' sejak bersuami ni.. Cuma saya kurang sihat.. Dah dekat 5 hari saya demam.. mulanya sakit tekak je.. tapi bila dah start masuk kerja, saya mula demam..
Sedih! masa start demam.. saya di Melaka.. Suami pula di Kuala Lumpur.. Sangatlah sedih.. suami nak datang Melaka tapi saya cakap tak perlu.. sebab taknak susahkan dia.. saya pendam je kesihatan saya ni dari orang lain i.e kawan sekerja... sebab bukan apa, nanti kena usik macam2 lak.. heee
Balik je Melawati, demam saya makin teruk sampai lah ke saat ini.. [demam pun still boleh update blog ke???] ni pun.. saya tengah habiskan masa depan tv gak ni.. Suami saya? kat sebelah saya la.. Dia tengah layan G-Force.. Ketawa tergolek2.. haha! sian dia.. siang malam, tengokkan saya.. Jaga saya sampai tak cukup tidur.. Malam2 saya merengek macam budak kecik.. kesian kan?? tapi tula.. saya memang tak dapat tidur nyenyak...
Esok pulak keje.. demam masih belom ok.. dan sekarang tengah berkira2 esok boleh masuk kerja atau tak.. tengok macam mana pagi esok.. huuuu..
ok lah..saya nak pergi sidai kain lak.. banyak keje rumah yang tertangguh,, maklumkah.. saya di Melaka.. suami sorang2 di k.l.. sian dia.. tak terurus saya tengok.. sedih! dahla hujung ni sibuk dengan undangan open house je.. ok la.. Gudnite all!


xoxo,
Absolute Biel

8 comments:

nobody said...

mengada-ngadanya u...awal2 ni mr.ridz layan la...dah lama2 nanti dia campak panadol je depan u..

ღnFashyaღ said...

erm..samela dgn en suami aku dulu...lepas kawen je terus demam...agaknya terkejut dapat bini..ko plak terkejut dapat suami...ekeke

siankan kite..dok jauh2...suami xterurus walaupon dahade isteri....sian....

ABSOLUTE BIEL said...

salam ms nobody..
ye..mmg sy ngada2 since dulu lg..
juz being myself..

if u think itu menggelikan u..
jangan baca blog ini ok..
thanks!

dear fashya,
agaknya la kot..ahahaaa...

ABSOLUTE BIEL said...

salam ms nobody..
ye..mmg sy ngada2 since dulu lg..
juz being myself..

if u think itu menggelikan u..
jangan baca blog ini ok..
thanks!

dear fashya,
agaknya la kot..ahahaaa...

nobody said...

ada correction sikit la mrs ridz...i'm mr not ms.....geeeeeee...geli tu make me interested to read more..

ABSOLUTE BIEL said...

Yeah..whatever la MR NOBODY...
dh mcm pompuan lak..

nobody said...

hohoho....i suke baca entry u n tgk pic..suke tgk hasil penipuan make up n dressing u..ahha...

MRS. RIDZ said...

Adoiyai...
ape la masalah ko dgn aku nih??
ske hati aku la nak bt ape pun..
dhla ko ni tetamu x diundang..
pastu... nak bt2 kecoh kt sini..
kalau berani...mehla tunjuk sape ko nih.. x pyh la nk 'anonymous'kan diri ko tu..
aku rs ko ni pompuan la..xpun, baouk! hahah! stalker! geli tgk komen ko nih..
ko ni fashion police ke yg nk nengok hasil make-up n dressing aku ni?
cermin diri dlu la..