FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Saturday, January 10, 2009

Damn it!!

Ya Allah..
hancur luluh hati aku tengok handbag anya hindmarch yang aku nak selama ni dh ade orang beli... Aku nak beli since Dec lagi.. tapi apa leh buat.. rezeki tak ade lagi.. Ingat nak beli handbag tu buat hantaran untuk nikah nanti.. bukan ape.. harga handbag tu lebih murah dari outlet price.. Sedih kan?? bukan stakat lebih murah.. tapi jauh lebih murah.. If ade sales pun kat outlet dia.. takkan sama mcm harga yang aku dapat nih..
Semalam lak.. jalan2 dgn baby kat Jusco Keramat yang baru buka tu.. Dalam dok jalan2 tu.. singgah la kat kedai jam PK Time - terbekenan lak kat jam brand Cerutti 1881 nih..mmg lawa la design dia.. susah nak jumpe kt brand2 lain nih... tapi sayang.. RM 1150..heh! tak mampu nak den kalo nak bayar cash.. mane nak korek duit.. kalo swipe nanti kang takot tak terbayar lak.. so, aku simpan je la angan2 nak memiliki jam tu.. takpe.. Allah senantiasa melimpahkan rezeki kepada hambanya yang sabar.. betul kan?? .. lepas dah usha2 jam.. beransur lak ke Lazo Diamond - kali ni cari inspirasi utk cincin nikah lak.. pergh!! mmg nasib aku malang la smlm.. semua yg aku nk ade [time2 dh pokai ni kan..] .. ade la satu cincin nih.. mmg ala2 mak datin la.. tapi aku tak peduli.. aku mmg ske cincin2 yg besar pun.. ade la 1 nih.. dia susun diamond bentuk tear drops byk2 lak tu.. sekeliling cincin tu.. by right slalunya kalo kat habib or diamond n platinum hrga mmg mcm bleh buat down payment kete la kan.. i mena kete merc ke bmw ke.. tapi yg ni..[pun leh bt down payment gak]...RM2,599..keskes!! ske gle beb!! kecek2 kat baby.. dia kata 'nak buat ape dgn cincin tu?? beli pakai saja2 leh la.. tapi bukan utk nikah..' aku pun dgn pantasnya menjawab.. 'alaa..boleh la syg.. i nak cincin i lain dr org lain...plz' maka baby pun dgn muka yg kelat jwb 'yela2..nanti ade rezeki.. i belikan yg tu..tp i x janji dpt belikn cincin tu..mane tau..dh ade org ln beli..' [aku dlm..erm..bolehlah..janji dia a inisiatif nk belikn aku cincin tu..]
Ya Allah..
Limpahkanlah rezeki hambamu yang hina ini.. Amin..

2 comments:

bulan.luna said...

Hye darling, come and visit us for shawls and tie rack scarfs =D o0oo,and we're doing handbag pre-order for LVoers!!

jazz said...

hi nabila....im here to guide u for ur wedding:)