FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Thursday, June 30, 2011

105 days and counting... (week 25)

Woaaahhh! Tak lama je lagi.. Everytime tengok ticker updates rasa mcm tak percaya je tak lama lagi nak jadi Mommy... Ngeee~! Dah takleh nak banyak songeh la pasni.

Tapi syukur Alhamdulillah, layanan suami masih seperti dulu. Alaaa, macam zaman bercinta n mcm masa mula2 kawen dulu. But now lebih bertanggungjawab. Kesian kadang2 tengok dia malam2 bangun buat itu buat ini setiap kali aku tak sihat, kaki cramp dan segala mak nenek lagi...

Walaupun baru mencecah 6 bulan 1 minggu, aku dah tak boleh tidur macam dulu lg dah (tido ganas!) Setiap kali nak ubah posisi kena hati-hati. Some more, baby makin membesar n makin menghimpit saluran pernafasan aku. Everytime solat pun aku solat duduk je. Dah tak larat nak bangun tunduk 2-3 kali. Tapi aku still kuat berjalan. Laju lak tu! Hopefully tetap larat berjalan sampai nak beranak nanti.

Alhamdulillah jugak kaki tak membengkak setakat ni. In fact, masa Kursus Induksi lepas aku siap join group aku buat aktiviti lagi.. Haha! Degil kan aku? Nak buat mcm mana, dah biasa hidup lasak... :P

Ok la.. Tak mau citer banyak2.. Sebab nanti ade orang dengki dgn aku. Haahah! So kita cuci mata je la dengan baby clothes yang dah sempat aku beli... ;)




Baby booties
Ade 2 saiz
fits 0-3mths
4-9mths
Add Tomei Nomei @ FB.
The price sgt2 BEST!!!




Baju jalan2 Baby S!

Oh ya... Dah pilih nama Baby.
Tp buat masa sekarang let it remains as initial "S" dulu la ek!
Dah confirm keluar nanti baru announce... Hehehe!





Disebabkan Baby S lahir 2 weeks before Raya Haji,
Mommy n Daddy dah belikan baju Raya siap2... hehehe! Baby Poney...





Koleksi ni dah lama beli masa aku 4-5 bulan pregnant.
Thats why banyak kaler biru n putih.
Sebab tak confirm boy ke girl time tu..
Hehehe!


3 comments:

CikPuan Fara said...

babe, kasut tu sgt comel hokeh! Ya Allah. geramnye! nab, doakan aku menyusul pulak lepas nih eh? *doa bakal mak org cepat sket makbul ;p*

JIEHAN JALIL said...

cam kenal jek baju ngn skirt kecik tu..(:

MR & MRS. RIDZ said...

fara: insyaAllah aku doakan utk ko.. jgn risau n jgn byk fikir.. tak lama lg tu.. kena bykkn bersabar je.. Allah ade perancangan utk kita..

kak jihan: haruslah kenal.. xkan nk buat2 x kenal lak.. hahaha! kita beli sama2 kn.. hee