FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Monday, May 31, 2010

Review - Prince of Persia The Sands Of Time



Last Friday, berkesempatan tengok Prince of Persia, The Sands Of Time dengan my other half @ KLCC... We booked tickets @ 6.30 pm... Memang sangap la mula2 sebab kitorg sampai around 4.30pm... dunno wut to do... Firstly, gi makan kat Madam Kwan's - Sambal Udang Petai, Nasi Lemak, Char Kuey Teow, Sagoo Gula Melaka, Tembikai, Iced Lemon Tea... nyum2!! hehe..


Then off to Isetan tengok2 kasut and guess what? I bought an Aldo flats! @ only RM64.80!!! Normal price @ RM327 kalau tak silap.. cant really remember its price but heyy! lucky me! I dapat discount 80% for Isetan Club Members.. Then, browsed through Ed Hardy, Gucci, Harley Davidson... and Hubby promise me to buy Harley's leather jacket if ade rezeki lebih nanti... huhu... then, as usual ape lg? Eyeing for MiuMiu la.. hehehe.. Calfskin! yang mcm si Jessica Alba pakai tu! huhu...but somehow, i prefer it in grey~ superb!





OK OK... enough part verangan kayy... kembali pada cerita tengok movie nih... Aku ni bukan jenis yang suka tgk cerita2 epik/myth nih.. Honestly, LOTR Trilogy pun aku tak tgk habis..hihi.. everytime tgk, surely aku tertido.. hihi... yang aku layan pun cuma Harry Potter [serius ok!] so, masa Hubby ajak tgk movie ni aku agak malas dan keberatan sikit la especially bile fikirkan aku akan tido dlm panggung tu nanti sbb jalan cerita yang lembab dan boring serta tidak kena dgn jiwaku yang romantis nih! ewah!



Ternyata sangkaan aku meleset la bila filem ni turned out to be something yang TERSANGATTT LA BESTTTT ok!!!! and although skrg baru nak masuk bulan Jun... Tapi aku dah berani cakap yang filem ini akan dinominate masa Oscar nanti and also will always be my all time fave tau! and i think tak keterlaluan if aku cakap filem ni antara BEST MOVIE 2010!! To all readers, MESTI BERATUR PANJANG DAN MASUK PANGGUNG UNTUK TENGOK FILEM NI~~~!!!! BERBALOI-BALOI!!!


2 comments:

qpx said...

movie ni based on video game, all-time-fav on PC platform, since 1989. Prince of Persia: The Sands of Time kuar tahun 2003. yang latest, Prince of Persia: The Forgotten Sands (2010). So maybe pasni ade movie gak mcm The Sand of Time nie.

MRS. RIDZ said...

yeah i know!
dlu kecik2 slalu main video game dia..hikhikhik!
kita tggu dan lihat..