FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Monday, May 3, 2010

Kenapa?

Kenapa lah ko ni pompuan oii? Aku tak pernah bother pasal hidup ko ok.. ko nak buat ape, ko nak benci aku tetibe je ke? aku tak pernah melenting... Suka hati aku la nak obses ke, nak obese ke, nak obscene ke [hahaha...]... Ade ke aku kacau hidup ko? Ade aku makan nasi hasil majlis ko? tak kan?
So ape yang aku dah ambil dari ko sampai ko layak sangat nak cakap pasal aku ni? Tolong la... ko tu yang jeles dengan orang lain kot... sebab ko takde family, although ko ade bf pun aku rase bf ko pun taknak kahwin dgn ko kot. [eiii...geram! Astaghfirullah..]
Please la aku minta ko... kalau ko tak suka aku, ko hidup je mcm biase.. tak mati pon kan kalau aku tak jadi kawan ko? so, aku rasa mcm tu jgk la.. ko tak mati pon kalau ko hidup mcm biase melainkan ajal ko dah smpai.. Aku rase since first time aku kenal ko, takde satu pun yg menarik psl ko..and aku pun takde lak nak kutuk2 ko... aku admit aku pernah kutuk orang tapi orang tu bukan ko! [i wish i can write down her name] ... ko ni mmg unprofessional la.. dah bawak smpi keje pun ko complaint2 pasal aku lagi.. Wedding aku, ko siap dijemput lagi... Silap haribulan aku tak halalkan ape yang ko dah makan baru ko ade akal kot?!!! Ko ni memang BODOH SOMBONG la.. dari dlu lagi aku patut ckp mcm ni kat ko.. belajar je tinggi2, pointer je meletop... tapi hasilnya takde pun.. tak sehebat mane pun ko..
Aku amik cabaran ko tu? Ko fikir aku jeles kan? Baik! aku akan buktikan satu hari nanti aku dapat ape yang ko mention pada aku... Ko tak payah la nak kutuk2 aku lagi dah.. orang macam ko ni patut dapat ludah dari semua orang..

4 comments:

hang nadim said...

salam...emm menarik

MRS. RIDZ said...

ape yg menarik? ini sekadar luahan..hehehe

hang nadim said...

blog yang menarik..ada Butik ker ni ?

MRS. RIDZ said...

Hahaha...
im just a sleeping partner..fully managed by my best buddy since she the only partner yg x keje ttp..huhu
tgk.. www.keyramansor.com
or @ FB, Keeya Hassan