FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Thursday, July 16, 2009

Sini..Sana..dan Dimana-mana..


** saat Conference di Melaka suatu masa dahulu...

-A Famosa-



Rindu kawan-kawan sekerja ms di Putrajaya.. Walaupun aku antara yang paling 'reserved' [gelaran oleh Puan RRRT].. aku tetap luangkn masa untuk dorg.. And eventhou tak selalu masa aku diluangkan.. aku tetap ade kenangan manis bersama dorg..



** bontot siape paling hawt??


Sedih bila setiap kali tatap gambar-gambar gadis ayu [..yg comot.. dan 'jemok'..] tp aku tetap sayang dan rindu pada mereka semua. Sayu bila fikirkan.. Kalau dulu, Conference Pendakwaan.. kami berkumpul beramai-ramai di satu destinasi dalam satu dewan dari seluruh pelusuk Malaysia ni.. Tak kira Semenanjug ataupun Sabah Sarawak.. Tapi tetap datang dari jauh.. Semata-mata nak jumpa kawan sekelas dahulu..kawan satu universtiti.. Kami ingin berkongsi suka-duka.. saat manis..jatuh bangun kami.. Sedih!!



** kakakku..koo..koo..koo..



Sekarang.. dah tak macam dulu.. sejak Tan Sri AG keluarkan arahan untuk kempen Perbelanjaan Berhemah.. Kami tak lg dibenarkan keluar budget besar untuk adakan Conference macam dlu.. Sekarang, Conference hanya dibenarkan mengikut negeri masing-masing. Maksudnya, kalau kami ditugaskan di negeri Melaka, kami semua hanya dibenarkan untuk adakan conference di Melaka sahaja.. and no more jalan-jalan.. or holiday macam tahun-tahun sebelum ini.. Iskh!! sangat la tak best.. Tapi apa boleh buat.. kami "Berkhidmat untuk Negara"..



Rindunya.. saat kami berkumpul dahulu... huaaaaa!!...





2 comments:

nobody said...

alahai cik puan,tak sesuai la u pakai dress tu..no breast...u ni nampak lawa sbb make up n baju je la i ting...without that..uhh..dunno what to say..

MRS. RIDZ said...

dunno wut to say?
then say nothing la..haha!