FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Wednesday, May 20, 2009

BERHENTI berkata begitu..

...pada diri aku!!!

Jangan cakap lagi dah...
semua tentang...
KURUS...
KEREMPENG...
NIPIS...
segala yang berkaitan dengannya..
Sebab.. itu bukan permintaan aku!!
aku berSYUKUR dengan segalanya...
Semua kejadian ALLAH...
KITA HANYA MAMPU MERANCANG..TAPI ALLAH YANG MENENTUKAN...
So.. Be it!!
Korang suke tak aku cakap korang GEMOK?? GEDEMPOL?? PERUT BUNCIT?? LEMAK TAK TAHU NAK SIMPAN MANE??
and not only to those yang aku sebut di atas..
Korang ingat korang MONTOKSS sangat??
Aku tak pernah malukan korang depan orang lain.. So, hormatilah pendirian aku.. Tipulah aku kalau aku kata aku tak pernah komen pasal badan orang.. Tapi setahu aku..aku tak pernah sibuk2 malukan orang tu depan orang lain...
So... PLEASE SHUT UP YOUR MOUTH, Dear...
Coz, kecantikan tak kekal selamanya..
Adios!!

5 comments:

Ninie said...

sis sila amik award yer...

NABILA said...

tq!!!

ღnFashyaღ said...

alamak...aritu aku tercakap cam ni kat ko...sori mu dear....my bad.. :(

NABILA said...

oit..kalau sekali sekala takpe r wei..
aku pn tak kisah la..
ko pn jupe aku bkn slalu..
aku maksudkn org yg tiap2 hari ckp cmni kt aku la..haha

nobody said...

but it's really true la fren...take weight gain la...baru sedap peluk...