FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Monday, April 6, 2009

My New COACH PARKER



It's a PARKER OP ART SHOULDER BAG...


Korang mesti tertanya2 kenape tak beli new design?? BONNIE / HAMPTONS ARCHIVES??



Heheehehe...
sungguh panjang ceritanya...



Setelah dipendekkan...

Jeng..Jeng..Jeng..



Mulanya, pergi Coach Boutique..



Kata Baby.. "I nak belikan u wristlet as u wish semalam.."



Aku?? "Wristlet?? ok2.. ikut je la.. [i have no idea at all pun nk beli yg mana 1..]"





Sesampainya di Coach.. ape aku buat??



Terpinga2..tak tau nak pilih yg mana satu.. dh bt muka mcm org takde duit pun ade gak..



hikhikhik!!




Takpe.. round dulu..



Try itu..try yg ni..



huh! mane 1 nih???



dtg Cherry membantu...



Cherry kata.. "u look better in this..."



Aku?? "Wokeh! Cantik!! mmg ini pn yg aku nk dgr..

Cherry suggest beli BONNIE SIGNATURE FOLDOVER CROSSBODY

yang ade pink kaler tu.. huhu cam candy!


shweettt!!




Akhirnya.. keluar butik tu dengan yg mcm gmbr atas ni la..


tgh dok jalan2 cari mkn lepas tu..


Baby tiba2 cakap..

"Jadilah.. tu kira hadiah Anniversary kita la yek!"

aku?? "What?? Damn u!!... I thot sj2 beli..If i knew.. mesti I dh pilih hrga yg bpatutan dgn Anniversary tu...!!"


Aku dah start gelisah time ni..

tak menentu.. yela.. berkenan kat coach parker kaler baby blue tu dr dulu lg..

Alih2.. ble dpt hadiah anniversary... benda lain..huhu!


Malam tu.. Baby pujuk.. dia kata..beg yg aku pilih tu cantik sgt..

Tapi aku?? Sedih la jgk.. Hadiah Anni kot..

mesti la nak yg betol2 cantik.. and paling penting worth the buy..


So, esoknya tu..

Baby ajak gi Pavillion..

Tukar beg tu dgn beg yg lain..hikhik!


Akhirnya...

Aku tak pilih pun parker baby blue tu..

Instead... I chose this...



5 comments:

Mrs LVoe said...

this is better compare to the 1st one dear ;-)

enjoy ur new bag :-)

Ninie said...

wahhhhh so skrg nabila ada 3 bag coach ke ni??? makkk sukaaaa yg u dpt last tuuu! sesuaiiiii...hihihi

DaZzlingLilLy said...

wow bestnya dapat hbag baru...

honeylanz said...

hi..salam kenal..cantik nye beg baru..Madison kan

misz beauty said...

Sila lawati http://beautyswardrobe.blogspot.com/ untuk Pre Order 1 Year Contack Lens dengan harga murah hanya RM50.00 sepasang!!!