FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

WEDED BLISS

Daisypath Anniversary tickers

OUR GIRL

Lilypie Second Birthday tickers

OUR BOY

Lilypie First Birthday tickers

EL TIGRE (TIGRA)

PitaPata Cat tickers

Sunday, January 30, 2011

More pictures of me, me and me :P




Thursday, January 27, 2011

Hadiah Hari Lahir yang lewat 1 bulan... ngeee~!

Yeay! dah dapat hadiah birthday from Hubby! Thanks sayang... But I know, u pun happy sebab I approved u beli 2 things yang u idamkan selama ni... BB Bold III (9780) and also Play Station 3! hehehe.... Ape hadiah birthday aku??? tungguuuuuuuuuuuuuuuu... Later2 aku reveal okay! Now tengah busy dengan keje... ni pun curi2 update blog...
;-)))))))))

Tuesday, January 25, 2011

Couple Tee-For-Two

PRE-ORDERs
For Valentine's gift (14th Feb 2011), pre-orders now open until 25th January 2011!!!!
For anonymous events, pre-orders open FOREVER!! (until further notice)




RM 65 / pair !!!
Hurry!
Deposit of RM35 are required upon confirmation.
Serious buyers only!!!

** Gift box included

** Add RM6 for postage

** Email: Nabilah @ belle_legal@yahoo.com to order.

subject: COUPLE TEE-FOR-TWO



Saturday, January 22, 2011

22 Januari 2011

Perghhhh! rasanya lama gila tak update blog neh! Dah bersawang aku tengok... hihihi! Actually, bukan taknak update. Tapi sebab takde benda yang menarik nak diceritakan. Sejak start keje balik on 3 Januari lepas, aku sibuk dengan kes-kes kat mahkamah. Update FB pun sebab ade Blackberry. Kalau tidak, rasanya tak terbukak aku FB tu... huhu!

Almost everyday ade kes (aku kat sesyen... so its kinda weird ble ade kes hari2)... Sebab THMS nak setelkan backlog... so, SAYA YANG MENURUT PERINTAH ini pun kenalah buat kerja. kalau tak buat nanti makan gaji buta lak kn... Gaji yang dapat pun tak halal la nti... hehe!

So far, 2011 ni memang bagi banyak cabaran kat aku la dari segi karier. Kadang2 rasa macam nak resign and masuk SC or Petronas (though dapat offer) ... Tapi memikirkan masa depan, aku relaks2 je la dulu. ;)

Erm..... this year memang nak buat bisnes butik aku all-out. taknak lagi dah mcm tahun2 lepas. jual tudung custom-made 2-3 helai pastu malas! hehe. kali ni nak jual maxi n blouses lak... since ade ramai kawan kat private sector, leh la aku amik peluang jual kt tempat dorg dan buat advert. Bila dah maju sket nak buka kedai. tapi kedai kecik je la dulu. pastu baru buka kedai sebesar butik Lynda Rahim KL... hehehehe!

Next month! (berapa hari je lagi...) planning untuk ke Bandung! Nak 2nd honeymoon dan sambil2 tu jalan2 shopping kain baju untuk Raya tahun ni! yeay! sesambil tu jugak nak beli Jeans2 Levis (imitation) and also t-shirts Nike (imitation) yang ade jual kt sana tu! leh la buat bisnes kn! sesuai untuk pakai sesaje. Alaaaaa, imitation pun kalau pakai bukan org tahu! unless kalau ade si busy body nak datang menempek kt tuan punya baju tu kannnnn... ;) and if tak dapat pergi Bandung pun, Mabul Island, Sabah pun dah ok bagi aku! aku perlukan kedamaian setelah hampir 1 tahun 1/2 keje kat KL yang hectic ni!

Benda2 lain yang aku dok survey sekarang ni?

ermmmm.... Hazim dah tuntut PS3 ni! takleh jadi! dia kata PS2 pn jadi la... so, aku skrg kat Old Town Permata ni tengah cari la kat mudah.my tu harga PS2 tu... Selain tu, tgh survey which bag yang sesuai untuk aku bawak gi keje and jalan2 Bandung nti! (Ladies Web or Vintage Web?)

Other than that, survey2 gak cari HP baru... nak ganti Nokia E66 (my 2nd phone) yang asyik nak ter'off' je tiap kali aku on the phone. Hik! tak best! either beli bali E71 yang pernah kena curi or Xperia X10 mini... hmmmmm! (iPhone 4 bukan pilihanku skrg ini... aku tak perlukan gadget secanggih itu!)

Some more, nak tambah my Gold collection... this time around maybe go for white gold lak... tapi yang ade diamante tu! hehe... tengok la dulu cemana... Hubby lak sibuk nak beli perkakas for his new office @ Hartamas. Sibuk dok survey PC dan jugakkkkk................................ Play Station 3! boley? takde kaitan langsung kan? hehehehe....

Dan perancangan yang paling utama untuk tahun ini ialah............................... Having a new bundle of joy! hehehe... 2011 dah woi! 2011 genap umur aku 27 tahun ok! Mak dah tua nokkk! Hubby pun dah cecah 28 tahun! adoiiii....tak lama je lagi nak jadi 3 series.. hehehe...



Ok, semoga ape je prancangan kitorg kali ni menjadi la dengan restu dari Illahi.. Kita merancang Allah yang tentukan. So ape saje 'hasil', takkan dapat kalau Allah tak izinkan... betul kan kawan2????


Tuesday, January 11, 2011

Speedy Ladies



Which one steals your HEART the most?



1. Gucci 'New Ladies Web' Medium Tote




2. Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene